Adem Demaçi: Fërkime


Adem Demaçi: Fërkime

 

II

 

Oh, a jam verbuar? Çka po shoh! Në sytë e tu, në ato dete kaltëruar mija barka, sandolina, me Sirena majë velash, duke kënduar…

Jo!

Jo!

Jo!

Mos shko, se pa ty s’po nxëka bota!…

Kush qe ai? Kush është ai që ty të përzuri, të përcolli për në skëterrë dhe për në zall?

Kush qe ai, he atij në mes të korrikut iu ngriftë goja!

Continue reading

Advertisements