V.M.

Në këtë Blog mund të gjeni vështrime dhe përkthime nga Valton Marku si dhe pjesë të shkëputura nga autorë të ndryshëm. Shumë nga postimet e këtushme mund t’i gjeni edhe në faqen e Klubit Politik të Studentëve, Organizata Politike, ndërsa disa tjera janë botuar në platforma të ndryshme sociale.

Valton Marku është bashkëthemelues i Klubit Politik të Studentëve dhe është anëtarë i Këshillit Koordinues. Ai ka diplomuar për Shkenca Politike në Universitetin e Prishtinës dhe vazhdon studimet tjera bachelor në Universitetin AAB, Komunikim Masiv.

Kontakt: valtonn.m@hotmail.com;  twitter.com/ValtonMarku

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s